full screen background image

Conferinţă Internaţională de Ştiinţe ale Educaţiei, la Suceava

usv2     Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava organizează, în parteneriat cu organizaţia nonguvernamentală Learning for Life Society, cea de a XI-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Ştiinţe ale Educaţiei – la Suceava în perioada 14 – 15 iunie 2013.

Conferinţa propune un cadru de comunicare privind experientele academice în scopul dezvoltării profesionale şi al cooperării interuniversitare din spaţiul educaţional european.

În ediţia din 2013 vor fi prezentate peste 100 de lucrări ştiinţifice reunite în şase secţiuni care abordează problematici specifice educaţiei din societatea contemporană. Conferinţa va propune un cadru lărgit de discuţii şi dezbateri, tema educaţiei aducând împreună, la Suceava, alături de universitari români şi cadre didactice din învăţământul preuniversitar românesc, specialişti din diferite zone ale lumii (Spania, Ucraina, Republica Moldova, Turcia, Azerbaidjan, Kirghistan), demonstrând că educaţia este o problematică actuală şi de interes pentru orice popor.
Secţiunile propuse se adresează tuturor practicienilor (institutori, consilieri şcolari, profesori, cercetători, formatori) din învăţământul preuniversitar şi universitar care doresc să contribuie la creşterea calităţii în educaţie.

Această conferinţă reuneşte rezultate ale cercetărilor din ţările UE şi nonUE, oferind oportunitatea iniţierii de noi proiecte în domeniul ştiinţelor educaţiei.

Pentru mai multe informaţii privind programul şi participarea la conferinţă, accesaţi www.usv.ro/icsed.

comments

comments




Leave a Reply

avatar