full screen background image

Americanii îşi aleg preşedintele! Adrian Năstase, fost premier al României, şi Titus Corlățean, fost ministru de externe, în direct la VIVA FM, despre tipologiile alegătorilor, participarea la vot şi campania din SUA!

Cine va fi noul președinte al Americii?

Pe 8 noiembrie, peste 120 de milioane de americani își vor alege cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, dintre democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump.

Vă reamintim că pe Huff.ro puteți vedea live stream și live video ce se întâmplă la urne în SUA, exit-poll-uri, sondaje și rezultatul alegerilor din SUA.

Ultimul sondaj dat publicității luni arată că Hillary Clinton are un avantaj de patru puncte procentuale în fața candidatului republican Donald Trump. Analizele care iau în calcul și votul anticipat de până acum arată că electoratul latino-american i-ar putea aduce lui Clinton victoria în alegerile prezidențiale.

La Matinalul “Dimineţi Animate”, Andrada Bartoi şi Călin Bârleanu au discutat despre tipologiile alegătorilor, participarea la vot şi campania din SUA, cu Adrian Năstase, fost premier al României, şi cu Titus Corlățean, fost ministru de externe!

Ascultați ambele interviuri din cadrul emisiunii, mai jos!

Adrian Năstase:

Titus Corlățean:

comments

comments




Leave a Reply

avatar