full screen background image

Ioan Balan, președinte interimar al organizației municipale Suceava a PDL

Ioan Balan     În ședința Biroului Permanent Județean Suceava (BPJ) al Partidului Democrat Liberal, care a avut loc vineri, au fost luate mai multe decizii  de ordin organizatoric.

Organizația județeană Suceava a PDL este una dintre cele mai puternice din țară, având la această dată peste 10.000 de membri.

S-a stabilit calendarul alegerilor interne în partid, care vor fi alegeri de jos în sus,  începând cu alegerile în organizațiile care constituie baza partidului – organizația la nivelul secției de votare, urmate de alegeri în fiecare localitate, apoi în colegii și alegerile la nivel județean:

a) până la 11 august, la organizațiile pe secții de votare

b) 12 august – 15 septembrie, în organizațiile locale

c) 16 – 29 septembrie, în colegii

d) 1 octombrie – 17 noiembrie, alegeri la nivel județean

După modelul organizării la nivel național, PDL  Suceava va avea departamente și comisii organizate pe domenii, astăzi fiind desemnați cei până la 15 iulie trebuie să prezinte politicile publice ale PDL la nivel județean, în domeniile:
– Sănătate – Mihai  Crețeanu
– Educație, cercetare, cultură – Mihai Vitcu
– Administrație publică – Ioan Corjuc
– Agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală  – Mihai Flutur
– Muncă și protecție socială, patronate și ONG –  Gavril Mihalesu
– Dezvoltare regională – Radu Pentiuc

Tot în cadrul ședinței BPJ s-a prezentat solicitarea lui Cristian Irimie de a renunța, din motive personale, la funcția de președinte interimar al organizației municipale Suceava a PDL.

Biroul Permanent Județean  a  decis, cu majoritate de voturi, ca în funcția de președinte interimar să fie desemnat domnul deputat Ioan Balan.

Președintele BPJ al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat: “La cea mai importantă organizație din județul Suceava, a fost desemnat un om care a știe să se organizeze și care a câștigat toate rândurile de alegeri la care a participat.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar