full screen background image

Copiii de la Așezământul “Sfântul Ierarh Leontie” Rădăuți au confecţionat mărţişoare

1     Dornici de a întâmpina primăvara într-un mod altruist şi ingenios, membrii Asociaţiei BAFI “Bucuria de a fi” din Rădăuţi s-au gândit să cunoască şi copiii de la Așezământul “Sfântul Ierarh Leontie” de la Rădăuți, invitându-i la confecţionare de mărţişoare, în weekend-ul premergător zilei de 1 martie.

Cele mai talentate și mai interesate au fost eleve de clasa a IV-a şi a V-a din incinta instituţiei amintite, al căror entuziasm şi îndemânare s-au reflectat asupra suvenirurilor realizate.

Şi cum orice lucrare necesită răbdare şi migală, cei implicaţi şi-au petrecut întreaga după-amiază de sâmbătă – ultima din februarie – în atelierul de lucru, cu materiale adecvate la îndemână.

Încântate de noi cunoştinţe şi de rodul trudei lor, fetiţele s-au întors la căsuţe cu imaginea varietăţii de culori ce le-a stat înainte şi, mai ales, cu gândul la persoana căreia îi este rezervat mărţişorul.

Iar bucuria a fost cu atât mai mare la aflarea intenţiei echipei partenere, de a dezvolta un proiect de lungă durată împreună.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments