full screen background image

Târg de Cariere IT&C, la USV

targ cariere     Asociația de dezvoltare intercomunitară EURONEST și Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, vineri, 6 noiembrie, începând cu ora 11, primul Târg de Cariere IT&C la USV, în cadrul proiectului „Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (CompetIT&C)”, ID POSDRU/156/1.2/G/138873.

Sunt invitate firmele de profil IT&C interesate să-și prezinte oferta de locuri de muncă și strategia de dezvoltare.

Acestea pot să transmită intenția de participare până la data de 4 noiembrie, ora 11, la adresa de contact dimian@usm.ro  sau prin poștă la adresa Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Corp E, Birou E006, str. Universității nr. 13, Suceava, Cod 720229.

Informații și detalii suplimentare pot fi oferite la e-mail dimian@usm.ro, telefon: 0230.522978 / int. 520.

Fiecare firmă participantă va avea la dispoziție un stand de prezentare in Atriumul Corpului E, în intervalul orar 11 – 15, şi un timp de 10 minute pentru prezentarea firmei și a strategiei de dezvoltare, în Aula din corpul E.

Activitatea își propune să sprijine o mai bună inserție pe piața muncii a studenților şi masteranzilor din domeniul IT&C după finalizarea studiilor și, în egală măsură, să faciliteze dialogul între universitate și companiile de profil pentru sincronizarea programelor de studii cu cerințele actuale și viitoare ale mediului de afaceri și ale industriei de IT din Regiune.

Coordonator al proiectului este prof.univ.dr. Mihai Dimian.

comments

comments