full screen background image

Echipa PSD Botoșani a depus candidaturile pentru Parlamentul României

PSD Botoșani a depus, luni, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare.
Însoțiți de peste o sută de social-democrați, primari, consilieri, directori sau simpli membri, cei 13 candidați la Senat și Camera Deputaților au depus și dosarele cu listele de susținători care conțin peste 43.000 de semnături.
La alegerile parlamentare, organizația județeană PSD Botoșani are 5 candidați pentru Senat și 8 pentru Camera Deputaților și speră să obțină 2 senatori și 4 deputați.
Pe locurile eligibile la Senat sunt președintele CJ, Doina Federovici și deputatul Alexandra Huțu, iar pe celelalte trei locuri sunt administratorul public Cristian Nistor, inspectorul școlar general adjunct Cristina Bălăucă și directorul RAR, Dan Dulgheru.
Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a întărit necesitatea unei echipe bune în Parlament, care să ajute județul Botoșani.

La Camera Deputaților, lista locurilor eligibile este deschisă de Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, multipla campioană, urmată de fostul Ministru al Muncii, Marius Budăi, administratorul Public Mircea Magdalena și consilierul de stat Florin Gavril.
Pe următoarele locuri la Camera Deputaților sunt Dana Bețenchi, Andrei Aroșculesei, Vasile Lucian Florea și Ciprian Manolache.
În discursul său, Elisabeta Lipă, născută în Botoșani, a declarat că a făcut acest pas pentru dezvoltarea județului, iar Marius Budăi a subliniat că alegerile parlamentare au importanță aparte pentru că după acest scrutin se pun bazele viitorului Guvern din România, care nu va afecta veniturile românilor.

comments

comments