full screen background image

“Alerg pentru tine”, pe 28 septembrie, la Sucevița

“Alerg pentru tine” este cadoul oferit întregii comunități la celebrarea celor 10 ani de activitate a Spitalului de Paliaţie “Sf. Luca”.

Acesta este primul eveniment sportiv din regiunea Moldovei dedicat împlinirii visurilor pacienților de paliație, organizat alături de Asociația “Dăruim Clipe”.

Este mai mult decât o competiție sportivă – o sărbătoare a vieții, a speranței și a solidarității. Fiecare pas de alergare duce la împlinirea unui vis al pacienților Spitalului de Paliație „Sf. Luca”, au transmis organizatorii.

Spitalul „Sfântul Luca” din Sucevița este unul dintre primele spitale la nivel național care de 10 ani oferă servicii de paliație.

O echipă multidisciplinară de medici, terapeuți, psihologi și asistenți medicali sunt alături de toți pacienții cu îngrjire medicală specializată, sprijin social, consiliere psiho-emoțională și spirituală.

Serviciile de paliație se adresează pacienților cu simptomatologie severă și necontrolată care necesită supraveghere și îngrijire continuă.

“Aleargă cu sufletul, ajută cu inima!” este sloganul competiţiei.

Nu contează vârsta sau experiența în alergare, ci mai degrabă determinarea de a fi de ajutor pentru cei care au reală nevoie.

Inspiră speranță și susține un eveniment care face bine!

Prima ediție ALERG PENTRU TINE propune trei curse de alergare:
Cursa 9 km – diferență de nivel 400 m
Cursa 20 km – diferență de nivel 900 m
Cursa copiilor – 2 km

Sâmbătă, 28 septembrie,se dă startul competiției ALERG PENTRU TINE!

Cel mai frumos concurs de alergare, cu peisaje și trasee minunate prin pădurile Suceviței.

Cursa se va încheia cu o petrecere câmpenească cu muzică, mâncare tradițională și multă voie bună alături de toți participanții!

“Ne dorim să atragem parteneri și susținători care cred în misiunea noastră și care vor să ne fie alături pentru a reuși să punem în mișcare evenimentul ALERG PENTRU TINE și împlinirea visului de a extinde Spitalului „Sf. Luca” cu un spațiu informal. Implică-te și împreună putem aduce un zâmbet pe chipul lor!”, este measjul organizatorilor.

22 septembrie este ultima zi de înscrieri.

Mai multe informaţii puteţi obţine de la Alexandra Pașa, 0758 917 733, centrulsfluca.ro/alerg-pentru-tine.php

CONT BANCAR: RO90RNCB0175174380080001
TITULAR: ASOCIAȚIA DĂRUIM CLIPE

comments

comments