full screen background image

Junior Coders: Cursuri practice de IT

Transformă-ți pasiunea pentru IT într-o carieră de succes cu Junior Coders

Din pasiune pentru informatică și matematică, un grup de foști studenți ai acestor specializări au venit cu o idee ingenioasă, și anume de a crea cursuri de programare și matematică pentru a le veni în ajutor elevilor și studenților ce au dificultăți în înțelegerea acestor materii.

Față de orele de pregătire clasice, echipa Junior Coders se diferențiază prin tehnicile de învățare pe care le aplică, făcând din învățatul clasic, un prilej de a asimila informații prin jocuri, activități practice și învățare logică.

Cursurile sunt dedicate atât grupelor de începători cât și de avansați, astfel te poți pregăti atât pentru orele de școală, cât și pentru admitere sau Bacalaureat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Coders te pregătește de la cursurile de la clasă până la olimpiadele de liceu

La Junior Coders, echipa este pregătită să te ajute să navighezi cu succes prin provocările matematicii și informaticii, fie că te pregătești pentru olimpiade, bacalaureat, admiterea la facultate sau teste importante. Pe lângă pregătirea pentru școală, juniorii clubului pot fi pregătiți pentru a face performanțe la olimpiadele naționale de informatică, astfel mulți elevi ce au trecut pragul clubului de informatică au avansat spre olimpiade naționale, având rezultate remarcabile.

Astfel, Junior Coders nu este doar un centru de învățare ci și un loc în care poți să faci o pasiune pentru aceste materii.

 

 

Fă primii pași în informatică cu Junior Coders


Înscrie-te pe formularul atașat și hai să vezi cât de captivantă poate fi informatica și matematica.

Înscrierile au început și data limită se apropie, de aceea îți sugerăm să te grăbești și să îți rezervi un loc cât mai repede. Detalii despre prețuri, cursuri și profesori vei găsi în formular, pe paginile de facebook Junior Coders sau la numărul de telefon 0756157378.

Junior Coders – împreună putem face performanțe!

 

 

 

 

 

comments

comments