full screen background image

Paula Seling, Marcel Pavel și Ricchi e Poveri au străluci pe scena FIC 2024

Una dintre cele mai longevive trupe de muzică disco a ridicat de pe scaune peste 2.000 de oameni care au cântat și au dansat împreună, în Centrul Istoric al municipiului Botoșani!

Ricchi e Poveri a fost cap de afiș la ediția a III-a a Festivalului Intituțiilor de Cultură, manifestare inițiată de cãtre Filarmonica “George Enescu” Botoşani, sub Înaltul Patronaj al Primãriei Municipiului Botoşani şi Consiliul Local,  Teatrul Mihai Eminescu şi Teatrul pentru Copii şi Tineret “Vasilache”, pentru revitalizarea Centrului Vechi.

Deși au 76 și 78 de ani, Angela Brambati și Angelo Sotgiu au fost aplaudați, și de publicul tânăr. “Mamma Maria”,,”Come vorrei”, ”Cosa sei”, ”Canzone d’amore”, ”Se mi’innamoro”, ”Acapulco”, ”Voulez vous danser”, ”Hasta la vista”, ”Piccolo amore”, ”Che sara”, ”Tarantella” și celebrul șlagăr ”Sara perche ti amo”.

A doua seară de festival a adus voci valoroase la Botoșani: PAULA SELING, tenorii  MARCEL PAVEL și ANDREI LAZĂR și  baritonul IORDACHE BASALIC .

Aceștia au evoluat, în primuL concert al serii, acompaniați de orchestra Filarmonicii “George Enescu” Botoşani, sub BAgaheta dirijorului Alexandru Ilie și a italianului Gianluigi Zampieri.

Vineri, 23 August, vor urca pe scenă B R I O   S O N O R E S, NICO și VLAD MIRIȚÃ – prezentatorul evenimentului fiind COVE.

comments

comments