full screen background image

Simfonii de toamnă – ediţia a XI-a, pe 5 septembrie

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza joi, 5 septembrie 2024, cea de-a XI-a ediţie a proiectului SIMFONII DE TOAMNĂ.

În acest an, pe scena evenimentului SIMFONII DE TOAMNĂ, vor urca artiștii orchestrei Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău, sub bagheta maestrului dirijor Cristian Spătaru.

În premieră, la Suceava, va concerta pe scena Simfoniilor, soprana Valentina Naforniță, una dintre cele mai talentate voci ale școlii românești de canto, un nume de referință a lumii muzicale internaționale care a cucerit podiumurile mapamondului. Artista va fi acompaniată de tenorul Dumitru Mîțu într-un recital plin de emoție și maestrie.

În prima parte a spectacolului ne va încânta cu vocea și prezența, Paula Seling, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România.

Proiectul este susţinut, ca în fiecare an, de companii importante din mediul de afaceri local şi se va desfăşura cu sprijinul autorităţilor locale, judeţene şi a mass-media.

Cele 10 ediţii anterioare ale evenimentului au adus pe scenă artişti de la Filarmonica din Botoşani, Opera Naţională Româna din Iaşi, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău şi Filarmonica “George Enescu” din Iaţi.

“Mulţumim pentru susţinere, Suceava! Vom ţine la curent sucevenii cu informaţii despre Simfonii 2024. Deocamdată, pregătirile sunt în plină desfăşurare şi ne dorim să oferim publicului o seara frumoasă şi elegantă.”. este mesajul echipei de proiect coordonată de Adrian Rusu – preşedinte Rotary Club Suceava-Bucovina (2024-2025) şi de Dan Ioan Cuşnir – Manager de Proiect.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/09/26/simfonii-de-toamna-pe-29-septembrie/

comments

comments