full screen background image

Oana Albu, director la Paradis International College: Procedura de admitere și oferta liceului

La ediția Localnici din data de 28 iunie 2024, Cristina Munteanu a avut-o invitată pe Oana Albu, director la Paradis International College. Aceasta a vorbit despre procedura de admitere și despre avantajele pe care le au elevii pe termen lung în universitățile din străinătate.

Oferta pentru liceu cuprinde 20 de locuri la curriculum românesc în domeniul științelor naturii, cu bilingv limba engleză și 30 de locuri pe an la curriculum Cambridge, unde predarea se face 100% în limba engleză. Admiterea la liceu presupune, printre altele, evaluarea cunoștințelor de limbă engleză și trecerea unui interviu ce urmărește mai multe paliere ale personalității elevului.

Printre noile discipline pe care liceeni la Paradis International College le pot studia se numără Global Perspective, Bussiness sau Media. Oana Albu a confirmat că există clase de lucru subdivizate în câte doi elevi, astfel încât atenția să se îndrepte exclusiv în beneficiul acestora. Ei dispun de suport tehnic și logistic, care mai departe îi ajută să acceseze programe de studiu în străinătate. În timpul liceului, elevii au posibilitatea să se implice în proiecte internaționale și de voluntariat.

Până la ciclul liceal, Paradis International College dispunde de programe de studiu pentru fiecare categorie de vârstă.

Ascultă emisiunea integral: https://studio.youtube.com/video/XQBKy4zNZAw/edit

comments

comments