full screen background image

Târg de Sânziene, de Zilele Orașului Suceava

Consiliul Local Suceava a alocat 100.000 de lei pentru un parteneriat cu “Iulius Mall” în vederea organizării Zilelor Orașului.

În parcarea centrului comercial vor fi montate o scenă, carusele pentru copii și grătare.

Centrul municipiului Suceava va găzdui evenimentul “Târgul de Sânziene”, organizat de Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina, în parteneriat cu administrația locală.

Manifestarea va avea loc pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, unde vor fi prezenți 30 de meșteri populari din județul Suceava și din țară, reprezentând meșteșuguri populare specifice neamului românesc.

Meșterii vor face și demonstraţii de măiestrie pe meșteșuguri.

Duminică 23 iunie vor concerta, pe scena amplasată pe esplanada Casei de Cultură,  grupuri de la școlile locale și ANDRA GOGAN, iar a doua zi – artiști de muzică populară și IRINA RIMES.

Marți 25 iunie sunt programate spectacole cu artiști de muzică populară, LORA și 3 SUD EST.

Zilele municipiului Suceava se vor încheia cu un foc de artificii.

Proiectul a trecut, la vot, cu 16 voturi pentru, 2 voturi împotrivă și 3 abțineri.

Consilierul DAN CUȘNIR și primarul ION LUNGU au avut păreri diferite în legătură cu necesitatea alocării acestor fonduri de la bugetul local.

 

Tot în ședința de ieri, Consiliul Local a alocat 22.500 de lei pentru organizarea evenimentului “Seara Valorilor Sucevene”, pe 24 iunie, la Prestige Ballroom.

comments

comments