full screen background image

Valeriu Iftime, după câștigarea șefiei Consiliului Județean: “Voi fi un președinte al tuturor”

Valeriu Iftime, candidatul PNL,a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, la o diferență foarte mică, de contracandidatul său, social democratul Lucian Trufin, vorbim de 104 voturi la aceasta ora.
Numărătorile paralele ale celor două partide, dar și datele provizorii arată că județul Botoșani va fi condus de un președinte liberal, dar cu majoritate PSD.

În prima conferință de presă organizată după alegeri, liberalul și-a explicat victoria, dar și pașii pe care îi va urma pentru județul Botoșani:

”Garantez că voi fi președintele tuturor, voi fi mult mai atent la cei care nu m-au votat. M-am luptat cu ei (nota red. PSD). Foarte mulți oameni ne-au înțeles mesajul și ne-au votat. Scorul este mult mai mare! Sunt convins că sunt foarte multe voturi anulate din voturile mele. Eu am aproape scorul partidului. Era simplu de anulat niște voturi. S-au declarat învinși, noi suntem învingătorii. Am o echipă excepțională în spatele meu! O echipă fără nicio față liberală veche. Asta a fost toată noutatea”, a spus Valeriu Iftime.

Declarațiile integrale pot fi urmărite aici:

comments

comments