full screen background image

Parcuri de joacă în cinci sate din Miroslava!

Întrucât pe data de 1 iunie este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului, Primăria Comunei Miroslava a demarat un proiect important de amenajare a cinci parcuri de joacă, dedicate celor mici. Investiția este estimată la suma de 1.069.456,03 lei, indicatorii tehnico-economici fiind aprobați în ședința Consiliului Local Miroslava de astăzi, 17 mai 2024.

În ce sate vor fi amenajate parcurile de joacă

Conform reprezentanților Primăriei Comunei Miroslava, parcurile de joacă vor fi amenajate în satele Brătuleni (în curtea școlii), Ciurbești (în curtea grădiniței), Cornești (lângă sala de sport), Proselnici (în curtea școlii) și Vorovești (în curtea școlii), în aproximativ trei săptămâni.

Fiecare parc de joacă va fi compus din: un complex de joacă, două hlinte cu câte două locuri (din care una cu scaun de protecție), un balansoar tip caracatiță, un balansoar (trei metri) pe arcuri cu figurine 3D, un ursuleț 3D pe arc, un elefant 3D pe arc și un carusel cu figurine 3D.

Lucrările vor fi realizate în baza unui proiect tehnic care prevede următoarea soluție: înlăturarea stratului superior existent, realizarea stratului de fundație și a celui suport din balast și turnarea pavimentului elastic de tip tartan.

Citește și: https://vivafm.ro/2024/04/25/la-miroslava-continua-investitiile-in-educatie/

Vizitează și: Primăria Comunei Miroslava – Primăria Comunei Miroslava (primariamiroslava.ro)

comments

comments