full screen background image

Eu cu cine votez? Cu Bogdan Balanișcu, candidat PSD la Primăria Mun. Iași

Bogdan Balaniscu, candidat PSD pentru funcția de primar al Iașului: „Întrebarea pe care o pun ieșenilor este: Ce ai vrea să schimbi în Iași? Și ascult. Asta trebuie să faci. Trebuie să înveți să asculți oamenii!”
Candidatul pentru funcția de primar al Iașului a prezentat proiectele pe care își dorește să le implementezele și soluțiile pe care le-a gândit pentru mandatul 2024-2028. Sunt 50 de proiecte descrise într-un program complex și complet. „Este normal ca un primar să reflecte în activitatea sa și în obiectivele pe care le are, nevoile pe care cetățenii le exprimă” a declarat candidatul PSD la primăria Iași. 
 
Ascultă dialogul dintre Irina Zaharia și Bogdan Balanișcu, în cadrul emisiunii Eu cu cine votez? – o emisiune dedicată alegerilor locale, care-și propune să aducă în față candidații anului 2024, obiectivele și planurile lor pentru dezvoltarea municipiului.
Eu cu cine votez? este emisiune de promovare electorală, realizată de VIVA FM.
Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – PSD, Organizația Județeană Iași și executat de S.C. STIL MEDIA S.R.L. – portal: www. vivafm.ro. CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.

comments

comments