full screen background image

Poli Iași – Petrolul Ploiești, în ultima etapă a Superligii de fotbal

Duminică, 12 mai, la ora 21.30, Stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou va găzdui partida dintre Poli Iași și Petrolul Ploiești, din ultima etapă a Playout-ului Superligii, un joc în care echipa moldavă are nevoie să nu piardă pentru a evita retrogradarea directă în liga secundă.

Biletele pot fi procurate online, precum și de la casele de bilete de la stadion, începând de miercuri, 8 mai, ora 16.00.

Accesul la meci se va face doar pe baza tichetelor emise de la case, online (cod QR pe telefon/printat) sau a abonamentelor.

Fiecare spectator va putea achiziționa maximum 4 bilete – online (pe o singură adresă de e-mail) sau de la casele de bilete (pe baza actului de identitate).

Pentru ca ieșenii să vină în număr cât mai mare la stadion, oficialii clubului din Copou au decis ca biletele la Peluza A, Tribuna A și Tribuna B să fie gratuite.

Totodată, de menționat este că minorii cu vârsta până la 14 ani (cu ducument justificativ – certificat de naștere sau pașaport) au acces gratuit, însoțiți de un adult, tot pe baza tichetelor cu valoare 0, eliberate la casele de bilete sau online, alături de tichetul pentru adult.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/05/08/romanian-fashion-week-la-gradinile-palas-din-iasi/

comments

comments