full screen background image

Romanian Fashion Week, la Grădinile Palas din Iaşi

Ieșenii au ocazia să vadă creațiile a zeci de designeri care își vor prezenta ultimele colecții la Iași, pe cel mai impozant catwalk din țară, în cadrul Romanian Fashion Week, evenimentul cu cea mai lungă tradiție din România dedicat modei.

Programat în perioada 24 – 26 mai 2024, în Grădinile Palas, festivalul, care a avut prima ediție în urmă cu 25 de ani, este parte a Romanian Creative Week, care se va desfășura în capitala Moldovei, în perioada 15 – 26 mai.

Romanian Fashion Week, care și-a făcut o tradiție din a aduce pe podium designeri consacrați, a devenit, de-a lungul timpului, și o trambulină de lansare a tinerelor talente, devenite, în ultimele decenii, nume sonore în industria modei la nivel național și internațional.

Ediția din mai marchează împlinirea a 25 de ani de la prima ediție a Romanian Fashion Week, care a avut loc la Iași, în 1999.

Astfel, au fost 25 de ani în care, de la Iași, moda românească a demonstrat că are capacitatea să se organizeze într-un sistem care și-a asigurat și viitorul, prin secțiunile adresate tinerilor designeri.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/05/07/conferinte-la-ateneu-din-12-mai-la-sala-unirii/

comments

comments