full screen background image

Tramvaiul Iepurilă revine pe şine în Iaşi

Compania de Transport Public Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, Asociației Tramclub Iași și Boo Party, vă invită la celebrarea a 10 ani de tradiție și bucurii de sezon cu Tramvaiul Iepurilă.

În acest an, se va sărbători într-un mod cu totul special, cu un tramvai tematic nou, surprize și un concurs captivant!

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, mergi la Palatul Culturii pentru a te întâlni cu Tramvaiul Iepurilă, între orele 10:45 și 11.15. Vechiul tramvai, pe care l-ați cunoscut și iubit, a fost reinventat pentru a vă oferi o experiență inedită în acest an aniversar.

Iepurilă, împreună cu Zâna Primăverii și personaje animate adorate de copii, vă vor întâmpina cu dulciuri, daruri și activități recreative. Este momentul perfect pentru a face amintiri alături de cei dragi, în spiritul sărbătorilor de Paște.

Tramvaiul va circula, apoi, pe ruta Târgu Cucu – Copou, oprind în fiecare stație, până la ora 14:00, pentru a oferi tuturor ocazia de a participa la această sărbătoare mobilă.

După lansarea din 27 aprilie, Tramvaiul Iepurilă va continua să aducă bucurie:

➡️ 28 aprilie: traseul 1
➡️ 29 aprilie: traseul 3
➡️ 30 aprilie: traseul 5
➡️ 1 mai: traseul 6
➡️ 2 mai: traseul 7
➡️ 3 mai: traseul 8
➡️ 4 mai: traseul 9
➡️ 5 mai: traseul 11
➡️ 6 mai: traseul 13

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și înregistrări audio/video, care vor fi folosite pentru promovarea activităților și serviciilor oferite de Compania de Transport Public Iași.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/04/26/pelerinaj-de-florii-organizat-la-iasi/

comments

comments