full screen background image

“Povestiri din Sfântul Munte”, cu Părintele Pimen Vlad

Vineri, 19 aprilie, de la ora 19, la Prestige Ballroom din Suceava, va avea loc evenimentul “Povestiri din Sfântul Munte”, cu Părintele Pimen Vlad.

Accesul în sală va fi gratuit, dar în baza unei înscrieri prealabile.

Sunt 800 de locuri disponibile.

Vă puteţi înscrie AICI.

Părintele Pimen Vlad este starețul Chiliei „Intrarea Maicii Domnului în Biserică” de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos.

“Cu grația sa blândă și înțelepciunea adâncă a cuvintelor sale, Părintele Pimen Vlad ne va călăuzi într-o incursiune spirituală prin povestirile din Sfântul Munte, aducând lumina în sufletele noastre și luminând calea către înțelepciunea milenară a credinței noastre ortodoxe. Într-o lume agitată și tulbure, această seară este o oază de liniște și reflecție, un moment în care timpul își încetinește alergarea iar sufletele noastre se deschid spre profunzimile învățăturilor duhovnicești.

Vă chemăm să vă alăturați nouă în această călătorie interioară, unde fiecare cuvânt rostit de Părintele Pimen Vlad este ca o melodie a sufletului, ce ne împlinește și ne îndreaptă către divin. Să ne hrănim cu aceste povești pline de înțelepciune și să ne lăsăm purtați de duhul sacru al Sfântului Munte, într-o seară dedicată adâncimii și frumuseții credinței noastre ortodoxe.”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Studenţilor Creştini-Ortodocşi Români (ASCOR) Suceava.

Larisa Blanari, președinta Fundației “Ana – inimă de copil” a transmis: “L-am cunoscut personal pe părintele Vlad Pimen, vara trecută, și m-a impresionat. Prin smerenia sa, prin vorbele calde și pline de înțelepciune pe care mi le-a spus. E atât de bun și blând. Când m-au sunat zilele trecute cei de la Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși filiala Suceava să-mi spună că părintele vine la Suceava, la o conferință, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, nu am ezitat să-i ajut, ca de fiecare dată. Primele 400 de locuri s-au epuizat în câteva ore, mi-au spus cei de la ASCOR Suceava. Prin fundația Ana – Inimă de Copil am mutat evenimentul într-o sală mai mare, pentru a putea oferi șansa întâlnirii cu părintele Vlad Pimen și altor credincioși.”

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/04/15/ansamblu-arhiepiscopal-la-suceava/

comments

comments