full screen background image

Coffee Summit Batch #2 la Iași

Coffee Summit Batch #2, două zile dedicate cafelei de specialitate

Barbă Lată Events și Asociația Blueberry pregătesc două zile dedicate pasionaților de cafea de specialitate și gusturi fine.

Coffee Summit este primul eveniment din Iași care adună sub același acoperiș cafenelele din Iași care lucrează cu specialty coffee și antreprenori locali din domeniul HoReCa. Palas Campus va fi gazda unei palete de gusturi fine, cu accent pe cafea, dar și pe produse locale.

Expozanți din mediul local au ocazia de a-și prezenta originile cafelelor de specialitate, abilitățile în prepararea cafelei prin metode ALTERNATIVE, și echipamentele pe care le folosesc.

În cadrul evenimentului va avea loc și Competiție Regională de Aeropress, la care se pot înscrie barista din toată regiunea Moldovei. Taxa de participare este de 100 de lei, iar cei care se vor înscrie primesc 250 de g de cafea pentru a exersa acasă pentru competiție.

Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil pe https://barbalataevents.ro/coffee-summit-batch-2/

Competiția va fi jurizată de experți ai cafelei din Iași:

Silviu Coman – barista și co-creator Jassyro

Emanuel Varga – owner & roaster Capuchin Coffee Roasters

Vlad Nastasa – co-founder & barista Navar Coffee

Participanții la competiție au șansa să câștige premii în bani de la 500 RON locul 3,1000 RON locul 2 și 1500 RON locul 1. Primul loc va participa și la Competiția Națională de Aeropress din cadrul Slow Coffee Festival, cu toate costurile acoperite, având șansa să reprezinte România la Competiția Mondială de Aeropress, dacă trece de etapa națională.

Expozanții acestei ediții de Coffee Summit sunt: Teo’s Cafe | Navar Coffee | Capuchin Coffee Roasters | Jassyro | True Fine | Frateria | NoiNoi | Centrul de Afaceri Expert Mind

Intrarea pentru public la eveniment este gratuită.

La Coffee Summit Batch #2, pe lângă standurile expozanților și Competiția Regională de Aeropress, vom avea mai multe sesiuni de discuții despre industria cafelei și antreprenoriatul în domeniul HoReCa, sustenabilitatea în HoReCa și modificările fiscale din domeniu.

Atmosfera evenimentului va fi întreținută cu un târg de vinyluri pe parcursul celor două zile. Seara este rezervată pentru networking în cafenelele partenere din cadrul Palas Campus.

Ne dorim ca evenimentul Coffee Summit să ajute consumatorii de cafea să exploreze lumea cafelei de specialitate, plină de gusturi și simțuri. Cafeaua este ceea ce ne unește și de multe ori creează contextul socializării și a divertismentului, deoarece multe începuturi au fost de la un simplu “ne vedem la o cafea?”

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul Slow Coffee Festival, București.

Organizatori: Barbă Lată, Asociația Blueberry

Parteneri: Olympus Carpos, Mellow Drinks

Parteneri de cafea: MABO Coffee Roasters

Parteneri de echipamente: Artisan Coffee Gear

Găzduit de: Palas Campus

Parteneri de promovare: Stand32

 

Întreg programul și toate informațiile despre Coffee Summit Batch #2 \\ Competiția Regională de Aeropress vor fi disponibile site-ul oficial, https://barbalataevents.ro/coffee-summit-batch-2/, pe pagina de Facebook și pe contul de Instagram al Barbă Lată Events. Până atunci, persoana de contact pentru comunicarea cu mass-media este Claudia Rusu, Marketing Manager Barbă Lată Events, la numărul de telefon 0742475703 sau la adresa de email claudia@barbalataevents.ro

————-

Barbă Lată Events și Asociația Blueberry pun bazele unei comunități agregate ale profesioniștilor în cafea și pasionaților de cafea. Cu experiență în organizarea a 2 festivaluri cunoscute din Iași: Hangariada și Jazz City Festival, Barbă Lată Events și Asociația Blueberry au scopul de a aduce publicului ieșean evenimente de calitate. Ne propunem să oferim orașului evenimente anvergură pe măsura statutului său.

 

comments

comments