full screen background image

Insights de la Conferința Digital Innovation Zone

Într-un cadru vibrant și plin de energie, echipa radio VIVA FM a avut privilegiul de a fi martorii și participanții la cea de-a doua ediție a Conferinței Digital Innovation Zone (DIZ) – Transformare Digitală 2.0. Evenimentul, axat preponderent pe industria sănătății și producției, a oferit o platformă de discuție și explorare a celor mai recente tendințe și soluții care modelează viitorul acestor domenii esențiale.

Reprezentanți de marcă din diverse sectoare ale industriei și ai autorităților, precum și lideri de opinie și inovatori, s-au adunat la AGORA – Centru de Evenimente, din Iași, pentru a explora provocările și oportunitățile transformării digitale într-un peisaj în continuă schimbare.

Echipa VIVA FM a făcut networking și a interacționat cu persoanele cheie prezente la conferință, reușind să aducă în prim plan perspectivele și inovațiile discutate la eveniment. De la lideri de afaceri și reprezentanți guvernamentali la antreprenori și experți în tehnologie, am aflat lucruri fascinante despre modul în care digitalizarea reconfigurează paradigmele industriale și îmbunătățește serviciile din domeniul sănătății.

Înregistrările audio-video ale interviurilor realizate cu invitații de seamă sunt disponibile pe canalul nostru de YouTube pentru a oferi publicului posibilitatea de a explora în profunzime ideile și perspectivele prezentate la conferință.

 

comments

comments