full screen background image

Dragi iubitori de modă și pasionați de încălțăminte,

Suntem încântați să vă anunțăm o oportunitate extraordinară de a vă răsfăța pantofii preferați într-un mod cu totul special! Împreună cu Papucino vă invităm să participați la concursul nostru despre stil și răsfăț, dedicat celor care își iubesc pantofii la fel de mult precum noi.

Cum să participi?

E simplu și distractiv! Scrie-ne într-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina de Facebook Viva FM Iași care este perechea ta de încălțăminte preferată. Dacă vrei ne poți lăsa și o fotografie cu aceasta. Ai șansa de a câștiga o curățare și igienizare profesională la Papucino pentru o pereche de încăltăminte pe care vrei să o răsfeți!

Premii în fiecare zi de vineri!

Da, ați văzut bine! În fiecare vineri, în perioada 18 martie- 26 aprilie Papucino oferă nu unul, nu doi, ci TREI vouchere cu servicii de curățare și igienizare profesională pentru pantofii tăi preferați.

Asigură-te că ai dat LIKE și urmărești paginile noastre, VIVA FM Iași și Papucino, pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a afla dacă ești unul dintre norocoșii câștigători.

Hai să aflăm împreună: care este perechea ta preferată de pantofi?

comments

comments