full screen background image

Meditații gratuite pentru elevi, oferite de USV Iași

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le meditații gratuite la matematică, chimie și fizică, utile nu numai celor care doresc să urmeze una dintre facultățile USV, ci și celor care se pregătesc pentru susținerea examenului de Bacalaureat.

Deși cursurile se adresează în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează, participanților nu li se solicită niciun fel de angajament față de USV Iași.

Meditațiile la matematică vor fi organizate prin Departamentul de Matematică al USV Iași și se vor desfășura on-site, în perioada 6 aprilie – 8 iunie 2024, în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9:00 – 11:00, în Amfiteatrul A6, situat în clădirea principală a Universității.

În ceea ce privește meditațiile la chimie, acestea vor fi organizate prin Departamentul de Chimie al USV Iași și se vor desfășura în campus, în perioada 13 aprilie – 8 iunie 2024, tot în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 8:00 – 10:00.

La fel se va proceda și în cazul solicitărilor pentru fizică. USV Iași a organizat pentru prima dată pregătire la matematică, anul trecut, iar în decursul celor trei luni, orele de meditație la matematică au fost frecventate de peste 120 de tineri din toată zona Moldovei.

 

Citește și: https://vivafm.ro/2024/03/13/iasiul-este-cel-mai-poluat-oras-al-tarii/

comments

comments