full screen background image

Care este melodia voastră de dragoste preferată? Dacă ne spui poți câștiga un weekend all inclusive la munte! ❤️🎶

Februarie este luna iubirii și a emoțiilor intense, iar noi cei de la Viva FM, ne-am propus să sărbătorim această perioadă specială într-un mod cu totul aparte. În luna aceasta plină de iubire, marcăm trei evenimente deosebite: 13 februarie – Ziua internațională a radioului, 14 februarie – Valentine’s Day și 24 februarie – Dragobete.

Pentru toți cei pasionați de radio și muzică, am pregătit un concurs inedit care își propune să aducă în prim-plan melodia voastră de cuplu preferată. Abia așteptăm să împărtășiți cu noi acea piesă specială care vă leagă într-un mod unic. Este momentul să lăsați muzica să vorbească pentru voi!

Plecând de la această curiozitate vă propunem și un concurs, cu un premiu pe cinste: un weekend all inclusive la munte, la Hotel Belvedere din Vatra Dornei pentru norocosul cuplu câștigător! O oportunitate unică de a vă bucura de momente romantice într-un cadru de poveste.

Cum poți participa?

Este foarte simplu! Accesează paginile noastre de Facebook și Instagram, lasă un comentariu la postarea concursului cu melodia voastră de cuplu și nu uitați să dați tag jumătății voastre. ❤️

Premiul merită din plin: un weekend All Inclusive la munte!

Da, ați văzut bine! Cuplul câștigător al concursului va fi răsplătit cu un weekend all inclusive la munte, la Hotel Belvedere din Vatra Dornei. O oportunitate unică de a vă bucura de voi doi, într-un cadru extraordinar.

Pentru a fi eligibili, asigurați-vă că ați dat follow paginilor noastre de Instagram (@vivafm.ro) și (@belvederedorna), dar și de Facebook, VIVA FM Iași, Suceava, Botoșani, Neamț și Hotel Belvedere Vatra Dornei, dacă ați ales să vă înscrieți pe această platformă. Noi vom centraliza toate înscrierile, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în direct la radio pe 14 februarie, de Valentine’s Day, la matinalul “Dimineți Împreună”.

Premiul poate fi valorificat în perioada 1 martie – 31 martie 2024, în acord cu Hotel Belvedere din Vatra Dornei.

Februarie este despre iubire, muzică și momente speciale. Participă acum la concursul nostru și lasă-ne să fim martorii poveștii voastre muzicale de dragoste. Spune-ne care este melodia voastră de cuplu și ai ocazia de a câștiga un weekend romantic la munte. Vino alături de noi pe Viva FM și fii parte din această poveste muzicală de neuitat! ❤️🎶

Ascultă Viva FM, cu inima! ❤

comments

comments