full screen background image

ASSIST Software expune în Las Vegas, la cel mai important târg de tehnologie din lume

Între 9 și 12 ianuarie, compania suceveană ASSIST Software participă, în calitate de expozant, la Consumer Electronics Show 2024, cel mai important târg de tehnologie din Statele Unite ale Americii.


România, pe radarul inovației globale la CES 2024

Pentru câteva zile, Las Vegas este epicentrul excelenței tehnologice, întrucât cele mai importante companii din lume își expun produsele și serviciile în fața unei audiențe globale formate din potențiali clienți, investitori și media. ASSIST Software este prezentă la eveniment împreună cu alți reprezentanți ai României și consolidează astfel poziția pe care țara noastră o are la nivel mondial. România este cunoscută în industria tehnologică ca fiind unul dintre cei mai importanți livratori de soluții software din lume.

Prezența companiei ASSIST Software la acest târg este și o oportunitate excelentă de a-și extinde relațiile profesionale și a se dezvolta în concordanță cu tendințele actuale. Fiind un eveniment al inovației și revoluției digitale CES 2024 redefinește viitorul tehnologic, iar companiile participante sunt deseori recunoscute pentru eforturile lor de a deveni pioneri ai industriilor în care activează.

 

Programatorii suceveni, recunoscuți internațional

Cu o experiență vastă în domeniul tehnologiei dobândită pe parcursul a 31 de ani de activitate, echipa care acum numără aproape 400 de specialiști dezvoltă soluții software personalizate și oferă servicii IT pentru parteneri de renume la nivel global. Până în acest moment, ASSIST Software s-a diferențiat prin colaborări de succes în domeniile: medical, educațional, sportiv, financiar și retail.

Astfel, portofoliul companiei sucevene include astăzi sute de proiecte de diferite dimensiuni care au ajutat la creionarea unui catalog vast de tehnologii cu care programatorii suceveni lucrează la standarde internaționale. Fie că vorbim de inteligența artificială (AI), realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR) sau conectivitate, programatorii suceveni sunt cunoscuți pentru abilitățile și flexibilitatea de care dau dovadă zi de zi.

 

Definirea tehnologiilor viitorului

Până pe data de 12 ianuarie, la evenimentul din Las Vegas, vor putea fi observate produse care își doresc să îmbunătățească viitorul. Cele mai populare tehnologii în 2024 sunt din domenii precum Internet of Things (IoT), digital health, inteligență artificială (AI) și realitate augmentată (AR). Astfel, ASSIST Software se încadrează cu ușurință ca exponent și se evidențiază ca fiind un partener de încredere.

Fără îndoială, CES este unul dintre cele mai importante târguri din întreaga lume fiind supranumit și terenul de testare pentru tehnologiile revoluționare propuse de inovatorii globali. Deținut și produs de Consumer Technology Association (CTA)®, CES este singurul târg de expoziții care prezintă întregul peisaj tech în cadrul unui singur eveniment.

 

 

 

comments

comments