full screen background image

Un cadou inedit de Crăciun! 

Astăzi, 22 decembrie 2023, Inspectorul Școlar General, prof. Bogdan Suruciuc împreună cu inspectorul pentru educație timpurie, prof. Anca Agavriloaei au vizitat creșa cu Program Prelungit “Happy” din cartierul ANL Cișmea. Aceștia au inițiat o activitate de donare  de cărți, pentru copiii care vor frecventa creșa începând cu 8 ianuarie 2023.

Această inițiativă a fost “îmbrățișată” și de către cadrele didactice și copiii din Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Botoșani, îmbogățind astfel biblioteca creșei.

În această unitate de învățământ vor funcționa 3 grupe de antepreșcolari, fiecare cu câte aproximativ 15 copii. Fiecare grupă va avea ca personal angajat câte o educatoare și o infirmieră pe schimb, acestea asigurând educația și îngrijirea copiilor pe parcursul celor 10 ore în care vor fi prezenți în creșă.

La această întâlnire au fost prezenți părinți cu copii, viitori antepreșcolari ai creșei. Aceștia au avut parte de o adevărată sesiune de joacă, pregătindu-se astfel pentru adaptarea la spațiu, dar, mai ales, pentru familiarizarea cu personalul din creșă.  

“Această activitate este binevenită, deoarece crește gradul de familiarizare a părinților cu sistemul educațional și creează o punte de legătură ce face mai ușoară adaptarea celor mici cât și a celor mari, la programul de educație antepreșcolară.” a declarat inspectorul școlar general, prof. Bogdan Gheorghe SURUCIUC.

comments

comments