full screen background image

Gala turismului “Descoperă nord-est”, la Târgu Neamţ

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin CRS – Centrul Regional de Studii Nord-Est și EUROPE DIRECT Nord-Est, organizează, miercuri, 20 decembrie, cea de-a VIII-a ediție a Galei Turismului “Descoperă Nord-Est”.

Vor fi prezenți reprezentanți din HORECA, administrații publice locale, instituții de cultură, mediul academic, organizații și asociații din domeniul turismului și patrimoniului cultural.

Punctele principale din cadrul conferinței Parteneriate și rețele transfrontaliere vor fi importanța promovării turismului cultural și aplicarea sistemului de recunoaștere a Rutelor Cultural Turistice.

În cadrul evenimentului se va desfășura și conferința Regio.Digi.Hub – “Promovare și finanțare în dezvoltarea regională și ateliere de lucru simultane”.

Va mai avea loc o expoziție gastronomică, cu degustare de produse tradiționale, unde vor participa asociații de producători, pensiuni și restaurante din regiune.

Finalul evenimentului va consemna Gala turismului “Descoperă nord-est”, unde se vor decerna premii de excelență în promovarea produselor și destinațiilor turistice din regiune.

Gazda și partenerul principal al Galei Turismului “Descoperă Nord-Est” este Primăria Târgu-Neamț, alături de Consiliul Județean Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț, Ţinutul Zimbrului – ecoturism în Neamţ, Agenția Națională a Zonei Montane, Asociația de ecoturism Țara Dornelor, Organizația de Management al Destinației Piatra Neamț “Hai la Piatra” și Asociația Incoming România.

 

comments

comments