full screen background image

Ce faci? Cum ești? Cui dăruiești?

Te-ai gândit vreodată cum îți petreci finalul de an și pe cine ai dori să surprinzi plăcut de sărbători? Ești invitat să împărtășești aceste povești cu noi și să îndeplinești câteva dorințe pentru persoanele dragi.

Între 6 și 20 decembrie, poți participa la campania noastră “Ce faci? Cum ești? Cui dăruiești?” Anul acesta a adus provocări, dar magia Crăciunului este în fiecare dintre noi și împreună putem fi Crăciunul pentru cei dragi.

CAR PROGRESUL CFR este alături de tine și îți oferă șansa de a câștiga unul dintre cele 3 premii în valoare de 1000 lei fiecare, pentru a face o faptă bună!

Pentru a te înscrie, trebuie doar să lași un comentariu la postarea de concurs pe Instagram-ul VIVA FM sau pe una dintre paginile noastre de Facebook (VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava, VIVA FM Botoșani și VIVA FM Neamț). În câteva cuvinte, povestește-ne cum te-a prins acest final de an, cum te simți și pe cine ai vrea să surprinzi cu un cadou în valoare de 1000 lei, în cazul în care vei fi câștigătorul nostru.

Concursul se desfășoară pe toate paginile noastre de social media, dar de această dată contează povestea, nu înscrierile multiple. Îți recomandăm să te înscrii pe pagina noastră aferentă județului din care faci parte. Te rugăm să alegi pagina de Facebook în funcție de județul din care faci parte și să te asiguri că povestea ta este specială și autentică.

Urmărește campania “Ce faci? Cum ești? Cui dăruiești?”, pentru că CAR PROGRESUL CFR îți oferă un buget de 1000 lei pentru a face pe cineva fericit! Este momentul să transformăm această perioadă din an în ceva special.

Anunțăm câștigătorii la matinalul “Dimineți împreună”, pe 20 decembrie. Mult succes și sărbători fericite!

 

REGULAMENT

  • Prezentul regulament se aplică pentru concursurile desfăşurate în rețeaua radio VIVA FM, pentru CAR PROGRESUL CFR, în perioada 6-20 decembrie 2023.
  • În cadrul acestei campanii va fi oferită prin concurs suma totală de 3000 lei, câte 1000 lei pentru fiecare dintre cei 3 câștigători desemnați în ziua de 20 decembrie în cadrul programelor radio VIVA FM.
  • La aceste concursuri pot participa ascultătorii radio VIVA FM cu vârsta de peste 18 ani, din juțele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău.
  • În cadrul acestei campanii, participanții la concursuri pot câștiga un premiu pus în joc doar o singură dată. Dacă vor câştiga în acest interval de mai multe ori premiile vor fi anulate de drept.
  • Câștigătorii trebuie să-și asume faptul că își vor ridica personal premiile din una dintre sucursalele CAR PROGRESUL CFR din zona Moldovei.
  • Premiile în bani trebuie să fie ridicate de către câștigător din sucursalele CAR PROGRESUL CFR până la data de 31 ianuarie 2024.
  • Premiile care nu au fost valorificate de căştigători în perioada menţionată se consideră anulate, iar câştigătorii pierd dreptul de a mai intra în posesia lor.

comments

comments