full screen background image

Transformarea ta începe acum, cu VIVA FM, DietOn și Esthetic Side Clinic!

Ești gata să te transformi în cea mai bună versiune a ta? Radio VIVA FM se alătură cu bucurie partenerilor de la DietOn și Esthetic Side Clinic pentru a oferi șansa de a câștiga un premiu gata să-ți îndeplinească obiectivele de sănătate și frumusețe!

Nevoile noastre sunt diferite și de aceea îți oferim un premiu exclusiv cu posibilitatea de a alege în funcție de ceea ce îți dorești pentru tine!

Poți alege între:

Opțiunea 1: 10 ședințe de drenaj limfatic în valoare de 1500 lei

Opțiunea 2: 5 ședințe de drenaj limfatic + 5 ședințe de tratament cu unde acustice de șoc (x-wave) în valoare de 1650 lei

Pe lângă una dintre opțiunile de mai sus, primești și un Pachet de Nutriție complet, care include: analiza compoziției corporale, evaluare nutrițională inițială, 3 monitorizări de evaluare, 3 Planuri nutriționale de 7 zile și o evaluare finală la 6 săptămâni. Costul pachetului de nutriție este de 1000 lei, astfel că valoarea totală a premiului pus în joc este de 2500 lei, respectiv 2650 lei, în funcție de pachetul de remodelare ales.

Cum poți participa? E simplu:

Urmărește paginile de Facebook: @vivafmiasi, @DietOn și @EstheticSideClinic

Dă LIKE la postarea concursului

Etichetează un prieten într-un comentariu la postarea de concurs. Dacă vrei să te înscrii de mai multe ori, trebuie să etichetezi persoane diferite. Cu cât mai multe comentarii, cu atât mai mari șansele de câștig!

Anunțarea câștigătorului va avea loc pe 20 decembrie.

Partenerii noștri, DietOn și Esthetic Side Clinic, au pregătit oferte speciale pentru tine în această perioadă. Astfel că, dacă nu ești norocosul câștigător al concursului nostru, poți beneficia de super prețuri la aceleași servicii miraculoase puse în joc.

Cei ce doresc să se bucure de o detoxifiere și un stil de viață mai sănătos pot beneficia de Pachetul de Drenaj Limfatic (10 ședințe). Cei care își doresc să reducă circumferința și să facă față celulitei vor găsi un pachet cu 5 ședințe de drenaj limfatic + 5 ședințe tratament cu unde acustice de șoc (x-wave).

Amplifică schimbarea cu Pachetul de Nutriție ce include analiza compoziției corporale, evaluare nutrițională inițială, 3 monitorizări de evaluare, 3 planuri nutriționale de 7 zile și evaluare finală la 6 săptămâni.

Surprizele nu se opresc aici! Dacă optezi pentru unul dintre cele două pachete de remodelare corporală împreună cu Pachetul de Nutriție, având costurile totale de 2500 de lei sau 2650 de lei, beneficiezi de un discount de 40%, reducând prețul final la 1500 de lei, respectiv 1590 lei.

Oferta este valabilă până la Crăciun, așa că grăbește-te să profiți de aceste oportunități incredibile pentru o transformare completă! Detalii suplimentare pe paginile de social media și pe site-urile partenerilor.

Transformarea ta începe acum – prin participarea la concurs și alegând pachetul perfect pentru tine! Fii parte din schimbare și începe această călătorie spre o versiune mai sănătoasă și mai strălucitoare a ta!

comments

comments