full screen background image

A început plata pensiilor pe luna decembrie

Casa Judeţeană de Pensii Neamț informează că plata drepturilor bănești pentru ultima lună a anului începe începând cu data de 4 decembrie.

Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie și 1 Decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea instituției a luat măsuri pentru a asigura o plată eficientă a pensiilor și a altor drepturi aferente lunii decembrie.

Prin intermediul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie, asigurându-se astfel că până de sărbători, toate drepturile vor fi achitate.

Pentru pensionarii care încasează drepturile prin conturi bancare, data de plată este stabilită pentru 12 decembrie, conform procedurilor obișnuite.

În ciuda mișcărilor sindicale ale funcționarilor din sistemul de pensii, oficialii au subliniat că luna aceasta nu vor exista sincope la plata pensiilor.

“În acest context, având în vedere exercitarea dreptului la protest/grevă al salariaților din casele teritoriale de pensii, dorim să îi asigurăm pe beneficiari că activitatea acestor instituții continuă iar plata pensiilor nu este pusă în pericol”, conform declarațiilor reprezentanților Casei de Pensii Neamț.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/12/04/atentie-sporita-la-cumparaturile-online/

comments

comments