full screen background image

Manifestări de sărbători la Roman

Primarul Leonard Achiriloaei a găsit soluții pentru asigurarea evenimentelor de final de an în ciuda ordonanței de austeritate.

Astfel, Consiliul Local Roman s-a întrunit pentru a dezbaterea unor proiecte de hotărâri urgente, printre acestea numărându-se și proiectul referitor la încheierea unui acord de colaborare cu firma VIOBETI COMIMPEX București, pentru organizarea Târgului de Crăciun, Festivalului de Datini și Revelionului 2024 în Piața Roman-Vodă.

Datorită restricțiilor bugetare impuse de ordonanța de austeritate, administrațiile locale se confruntă cu dificultăți financiare în organizarea evenimentelor de final de an.

Pentru a depăși această problemă, fiecare primărie caută soluții, colaborări, sponsorizări și donații.

Acordul de colaborare adoptat de consilierii romașcani vizează următoarele evenimente:
Târgul de Crăciun: Programat în perioada 4–27 decembrie 2023, va include căsuțe din lemn, puncte de kurtos, corturi/rulote pentru produse alimentare și nealimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice.
„Datini și Obiceiuri – Roman Metropolitan” – Ediția 2023: Evenimentul va beneficia de servicii sceno-tehnice și se va desfășura în Piața Roman-Vodă.
Spectacolul de Revelion 2024: Va include servicii sceno-tehnice și program muzical-artistic, desfășurat în Piața Roman-Vodă.

Organizatorul, se angajează să contribuie financiar pentru acoperirea parțială a cheltuielilor pentru evenimentele „Datini și Obiceiuri – Roman Metropolitan” – Ediția 2023 și la Revelionul 2024.

Primarul Leonard Achiriloaei a subliniat că această soluție reprezintă o modalitate viabilă de a asigura organizarea evenimentelor lunii decembrie și a Revelionului 2024, deoarece fondurile publice sunt limitate în acest context.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/24/targ-de-craciun-la-piatra-neamt/

comments

comments