full screen background image

PRI: Michael Jackson, arestat (2003)

Pe repede înapoi (PRI) – Uneori chiar și vedetele trec prin episoade care lasă umbre neagre asupra vieții lor.

Pe 20 noiembrie 2003, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din toate timpurile, e vorba de MICHAEL JACKSON, era arestat de autoritățile americane sub acuzația de molestare intimă.

În vârstă de 45 de ani atunci, MICHAEL JACKSON era acuzat de molestarea sexuală a unui minor de 13 ani, procesul care a urmat fiind ultra-mediatizat.
La final, după doi ani de confruntări de probe și de elemente de apărare, MICHAEL a fost achitat în toate capetele de acuzare.

Pentru a întregi imaginea, trebuie să spunem că regele muzicii pop trecuse prin două mariaje nereușite cu o asistentă medicală și cu actrița LISA PRESLEY, în urma căruia rezultaseră 3 copii, rămași în custodia cântărețului.

Presa de scandal a săpat în trecutul lui, descoperind și alți copii cu care a împărțit dormitorul, fără a fi clar dacă s-au consumat relații sexuale.

De altfel, cu 10 ani înainte, în 1993, MICHAEL JACKSON fusese acuzat de un copil de 13 ani tot de abuz sexual.

Cântărețul se declarase nevinovat, dar mai târziu au apărut zvonuri că ar fi plătit familiei minorului câteva milioane de dolari pentru a scăpa de proces.
Astăzi avem informații care ne permit să privim altfel lucrurile: fostele soții au declarat că starul nu a fost tatăl biologic al celor 3 copii și că nu au întreținut niciodată cu el relații sexuale.

În schimb, date esențiale din anchetele poliției nu au fost încă făcute publice, deși o parte dintre ele – acuzatoare la adresa cântărețului – au mai transpirat în presă.

Concluzionând, am putea spune că regele muzicii pop a avut un imens succes comercial, dar și o viață personală controversată.

Bogdan Diaconiţa

comments

comments