full screen background image

Atleţi suceveni medaliaţi la Campionatul Balcanic

La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Pripo din Bulgaria, s-a desfășurat Campionatul Balcanic de Cros Seniori, Tineret și Juniori 1.

La finalul competiției, doi sportivii sucevenii au urcat pe podium.

Costiuc Claudia Ionela, legitimată la CSM Dorna și CSM București a reușit, împreună cu echipa României, să obținând medalia de argint în proba de 4000 de metri.

Celălalt sportiv sucevean medaliat cu argint este Costin Ciprian, legitimat la CSŞ Rădăuți.

El a obținut argintul împreună cu echipă României.

Prâsneac Cristian, profesor – antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM București a declarat: Sunt foarte încântat de evoluția Claudei. Ţinând cont că ea este specialistă în proba de 800 de metri, cred că cursele de cros sunt benefice pentru sezonul Indoor. Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele muncii noastre: conducerii CSM DORNA Vatra Dornei/CSM București, Apa Bucovina, MOL Romania și Hotel Silva Vatra-Dornei”.

Roşcăneanu Bogdan, profesor – antrenor CSS Rădăuți, a transmis: “Sunt bucuros de evoluția lui Ciprian, având în vedere că suntem în plin sezon de pregătire. Evoluția lui este în creştere, fapt ce ma bucură și ne dă speranțe mari pe viitor. Mulțumesc celor implicaţi în spatele acestor rezultate – Mediterana, Tarsin, Egger.”

Ambii sportivi suceveni vor lua startul la Campionatul European de cros ce se va desfășura, pe data de 10 decembrie, la Bruxelles – Belgia.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/14/manifestari-dedicate-monicai-lovinescu-la-falticeni/

comments

comments