full screen background image

„Micul Prinţ” – o nouă premieră la Teatrul „Vasilache”

Teatrul Pentru copii și Tineret “Vasilache” Botoșani invită publicul la o nouă premieră.

Spectacolul „Micul Prinţ”, o adaptare de Sorina Băleanu după Antoine de Saint-Exupéry, va fi prezentat  în zilele de:

– joi, 9 noiembrie 2023, de la ora 18:00

– sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la ora 11:00

– duminică, 12 noiembrie 2023, de la orele 11:00 şi 12:30

Regia artistică este semnată de Sorina Băleanu; scenografie, videomapping şi ecleraj: Gelu Rîșca; coregrafia şi efecte sonore: Victoria Bucun; asistent regie: Florin Iftode.

Din distribuţie fac parte actorii:  Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă, Oana Asofiei, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu, Renata Voloşcu, Pavel Petraşi, Marius Rusu.

Călătoria fiecăruia prin „univers”

„Spectacolul „Micul Prinţ” este călătoria fiecăruia prin „univers”, în căutarea unor suflete, a unor prieteni care simt şi gândesc la fel ca noi. O călătorie în trecut pentru regăsirea copilului din noi şi pentru şansa de a ne aminti că „toţi adulţii au fost şi ei cândva copii”, dar au uitat asta, aşa că acum se comportă ciudat. Iar pentru copii este foarte obositor să le tot explice adulţilor cum funcţionează viaţa.

„Micul Prinţ” este un spectacol de animaţie fără păpuşi, care se adresează copiilor peste 6 ani, dar şi tinerilor (nu-i exclude pe părinţii acestora).” a declarat Sorina Băleanu – regizor artistic.

Preţ bilet 20 lei

Biletele pentru spectacolul „Micul Prinţ” se pot achiziţiona doar de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Vă recomandăm să citiți și:

CJ: Căutăm soluții alternative de finanțare a Paradei de Datini și Obiceiuri de Iarnă

comments

comments