full screen background image

Ștefan Lătescu, victorie mare în Glory

Ştefan Lătescu a luptat pentru a doua oară în Glory, sâmbătă seara, pe data de 4 noiembrie. De data aceasta, cel supranumit Golden Boy a dat piept cu marocanul El Bouni, numărul 3 mondial. Cotat cu şanse mici în faţa luptătorului de 30 de ani, cu un palmaresc important, Lătescu, în vârstă de 21 de ani, a avut parte de un început dificil de meci. El Bouni a reuşit să trimită o direct de dreapta care l-a zdruncinat serios pe elevulantrenorului Mihai Constantin. Cu toate acestea, ŞtefanLătescu s-a redresat rapid şi a reuşit, tot în prima repriză, să îl trimită la podea pe marocan. A douarepriză i-a aparţinut clar ieşeanului, care s-a impus prinknockout tehnic.

Cum a trăit meciul antrenorul Mihai Constantin

Imediat după meciul spectaculos din Olanda, disputat pe o arenă de 34.000 de locuri, antrenorul Mihai Constantin a vorbit despre performanţa reuşită dar şi despre obiectivele pe care le setează pentru viitor. La vârsta de doar 21 de ani, Ştefan Lătescu are deja în palmares victorii importante, contra unor nume grele. După victoria obţinută în faţa marocanului El Bouni, Ştefan Lătescu şi staff-ul său speră că va obţine şansa de a lupta, anul viitor, pentru titlul mondial Glory.

La începutul primei reprize, Ştefan a încercat să execute un LowKick cu dreptul, s-a lăsat puţin pe o parte, iar acolo a fost prins cu directa de dreapta. Nu a fost o lovitură care să-I creeze probleme, a fost o simplă dezechilibrare. S-a enervat foarte tare, a fost un duş rece, l-a pus o dată pe El Bouni jos, iar în repriza a doua l-a mai pus de trei ori şi arbitrul a oprit meciul. Pentru cei care nu ştiu, am fost aduşi acolo ca mielul la tăiat, toată lumea se aştepta ca El Bouni să câştige, noi eram tăcuţi. Când am intrat în vestiar, ceilalţi antrenori nu credeau că l-am putut bate pe El Bouni. Astfel, El Bouni putea să aibă dreptul să lupte pentru centură, dar acest drept ne revine acum nouă. La anul avem marea şansă să luptăm pentru titlul mondial. Îl felicit pe Ştefan, mă face mândru la fiecare meci!”, a precizat antrenorul Mihai Constantin.

Citește și: https://vivafm.ro/2023/11/03/meciul-carierei-pentru-ieseanul-stefan-latescu/

Vizitează și: https://scorpionsiasi.ro/

comments

comments