full screen background image

Meci tare între Poli și Oțelul, în Copou

Politehnica Iași are parte de o nouă partidă dificilă, pe teren propriu. Gruparea antrenată de Leo Grozavu întâlnește vineri, începând cu ora 18.00, pe Oțelul Galați, grupare care este considerată de multe persoane surpriza plăcută a acestui nou sezon de Liga 1. Promovate la braţ în primul eşalon, la finele sezonului trecut, Poli şi Oţelul vor să câştige supremaţia în meciul considerat derby local.

Oțelul, o nucă tare a acestui sezon

Antrenorul Leo Grozavu a vorbit despre adversarul de vineri şi susţine că Oţelul este o nucă tare a acestui campionat.

,,E un nou joc pe teren propriu, o partidă dificilă în care întâlnim o colegă, prin prisma faptului că este nou promovată, ca noi. Ţinând cont că este o vecină de regiune, sigur va fi un derby regional interesant. Cum ştim cu toţii, va fi o partidă încrâncenată, sunt ambiţii mari. Oţelul a arătat în aceste etape că este o nucă tare şi va fi foarte interesant de văzut cum ne vom descurca pe teren propriu. Oţelul are un antrenor care şi-a ales foarte bine jucătorii, este o echipă disciplinată şi luptătoare. Trebuie să fim foarte inteligenţi, să construim foarte rapid din jumătatea noastră sau chiar de la portar. În foarte multe momente, Oţelul este o echipă care trece dincolo de limita regulamentului. Sper că este delegat un arbitru care nu se sperie, care să ştie să gestioneze o astfel de partidă, o brigadă care să împartă dreptatea pe teren, să nu fie greşeli”, a precizat antrenorul Leo Grozavu.

Poli vrea să obțină cele trei puncte

Jucătorii Iașului au mare încredere înaintea acestei partide. Astfel, în cadrul conferinței de presă, experimentatul portar Silviu Lung a specificat că își dorește ca toate cele trei puncte să rămână în Copou.

,,Întâlnim una dintre echipele bune ale campionatului, o echipă care acoperă foarte bine terenul, foarte agresivă. Cu siguranţă vom avea un meci greu, de pe urma căruia sperăm să obţinem cele trei puncte. Contează ca la ora meciului să ne simţim bine, să facem totul pentru a ajuta echipa. Obiectivul nostru este mereu să ne antrenăm bine şi la ora meciului să fim pregătiţi pentru luptă, pentru a obţine cât mai mult din meciul respectiv. Campionatul a început foarte devreme, echipa era în continuă schimbare, au plecat mulţi jucători şi au venit mulţi jucători noi. Este nevoie de timp dar au început să apară şi rezultatele”, a precizat Silviu Lung Jr.

Citește și: https://vivafm.ro/2023/10/30/curtea-domneasca-de-la-iasi-poate-fi-descoperita-printr-un-mod-inedit/

Vizitează și: https://www.politehnicaiasi.ro/

comments

comments