full screen background image

Parc de agrement și recreere la Miroslava

Proiect important pentru comuna Miroslava! Satul Uricani va avea un parc de agrement și recreere. Conform autorităților, acesta va fi destinat în special copiilor și tinerilor dar vor exista și dotări pentru activitățile preferate de seniori. Aceeași sursă informează că parcul va fi amenajat de Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul LIDL România. Primăria Comunei Miroslava mai anunță că obiectivul va fi realizat pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați, teren situația între străzile Podgoriei și Erou Craus Clemente, care este pus la dispoziție cu titlu gratuit de comuna Miroslava. Astfel, după efectuarea lucrărilor, obiectivul va fi cedat comunității locale.

Ce valoare are investiția și cum va arăta parcul

Valoarea totală a investiției este de 100.000 de euro, iar durata de realizare a lucrărilor va fi de șase luni. Astfel, investiția va cuprinde lucrături de săpătură în vederea realizării terasamentelor, platformă betonată, platformă cu nisip, platformă tartan, zonă cu gazon, instalare rampă și balustradă pentru persoanele cu dizabilități, instalare de stâlpi de iluminat, montaj de bănci, mese da șah și coș de baschet cu panou, se vor planta arbuști și arbori de decos și vor fi amenajate locuri de parcare și o cale de acces.

Citește și: https://vivafm.ro/2023/10/21/simpozionul-stiintific-dedicat-principesei-olga-sturdza-traditie-a-comunei-miroslava/

Vizitează și: https://www.primariamiroslava.ro/

comments

comments