full screen background image

Maison Lush Candles, povestea lumânărilor parfumate, începută în pandemie

Să facem un exercițiu de imaginație la mijlocul săptămânii: suntem acasă, într-o seară de vineri, am venit de la serviciu, suntem obosiți după o săptămână de muncă și tot ce ne dorim e să ne relaxăm! Dăm drumul la muzica preferată în surdină, ne punem felul de mâncare preferat în farfurie, un pahar de… ce vrem noi și aprindem o lumânare parfumată! E ”secretul” devenit deja celebru, pentru o seară minunată, petrecută acasă, sau cum ar spune englezii: ”Chill out!” sau ”Let your hair down!”.

Lumânările parfumate nu împrăștie doar o aromă atrăgătoare, ci schimbă și aspectul locuinței, conferindu-i un look elegant, sofisticat și relaxant. La #vivatrafic, Ada a stat de vorbă cu Alexandra Nastasiu, fondator Maison Lush Candles!

Nu este ușor să începi o afacere în pandemie, mai ales când stresul și haosul își pun amprenta în viețile noastre, însă aromaterapia a ajutat-o pe Alexandra să găsească sprjinul și secretul necesare unei noi idei de business, iar în video promite să ni le împărtășească pe toate! 🙂

 

comments

comments