full screen background image

Dezbatere despre economia României, la Suceava

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România a organizat vineri, la Suceava, dezbaterea “Economia României încotro? Cum este influențat mediul privat antreprenorial de evoluțiile economice europene și naționale?”.

Printre subiectele abordate au fost contextul economic european și național – înțelegerea schimbărilor și tendințelor economice pentru a lua decizii informate în afaceri, strategii pentru succesul antreprenorilor și reflectarea schimbărilor economice în performanța companiilor.

Președintele Organizației Femeilor Antreprenor UGIR Suceava, CARMEN FEDIUC, a precizat că o afacere de succes implică nu numai digitalizare și tehnologizare, ci și o bună colaborare pe plan local.

 

 

La rândul ei, președinta organizației naționale, MIRABELA MIRON, a felicitat femeile antreprenor pentru succesele obținute, remarcând implicarea acestora în proiectele comunității.

 

 

Dezbaterea de la Suceava a inclus și răspunsuri oferite de specialiști la provocările actuale în dezvoltarea unei afaceri de succes.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/09/25/impactul-evolutiilor-economice-asupra-afacerilor/

comments

comments