full screen background image

Nouă serie de tratament balnear pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a paisprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 27-30 septembrie 2023, au fost alocate 128 de bilete de tratament balnear, în stațiunile Amara, Bălțătești, Buziaș, Covasna, Căciulata, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, 1Mai – Oradea, Mangalia, Neptun, Nicolina, Olănești, Sovata, Saturn, Sarata Monteoru, Slanic Moldova, Tușnad și Vatra Dornei.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament.

Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției.
Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Până la această dată sunt depuse 5848 de cereri de tratament balnear pentru anul 2023.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/09/11/targul-de-carte-libris-piatra-neamt/

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza