full screen background image

Municipiul Botoşani construiește un Centru de zi pentru seniori

Primăria Municipiului Botoșani, un nou proiect PNRR în valoare de 6.102.436 de lei pe Componenta 13 – “Înființare și dotare cu echipamente unitate timp Centru de Zi pentru persoane vârstnice”!

Încă un pas important către îngrijirea și sprijinirea persoanelor vârstnice!
Primăria Municipiului Botoșani a ocupat primele locuri în clasamentul național și a atras 6.102.436 de lei fără TVA, pentru construirea unei unități de tip Centru de Zi pentru persoanele vârstnice din municipiul Botoșani! În plus, față de acest centru, municipalitatea va asigura servicii de îngrijire la domiciliu prin echipe mobile dedicate sau prin unități mobile specializate, totul în conformitate cu standardele de calitate stabilite în Ordinul Ministrului Muncii și Justiției sociale nr. 29/2019, cu toate modificările și completările aferente.
“Această realizare nu înseamnă doar construcția sau modernizarea unui centru, ci și crearea unor medii sigure și calde în care persoanele vârstnice se pot simți cu adevărat acasă, fiind dedicate în special cetățenilor vulnerabili de pe raza municipiului Botoșani!

Împreună, ne-am propus să realizăm aceste obiective și să îmbunătățim calitatea vieții pentru toate categoriile sociale din comunitatea noastră!” a declarat primarul Cosmin Andrei.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza