full screen background image

Ediție specială Viva La Playa @CORNIȘA AQUAPARK&SPORTS

Cornișa AquaPark & Sports Botoșani ne întâmpină mereu cu bucurie și entuziasm pentru a realiza evenimentele de vară care sunt de-a dreptul spectaculoase!

Cu speranța că soarele va străluci pe cer și apa va fi perfectă pentru înot și distracție, echipa Viva la Playa este pregătită să aducă energie, inspirație, umor și voie bună.

Pe 15 august, te invităm la o ediție specială de distracție Viva la Playa la Cornișa AquaPark & Sports din Botoșani!

Ne întâlnim în Botoșani, la Cornișa AquaPark & Sports, pentru un eveniment de vară ce va răsuna în toată rețeaua VIVA FM, în intervalul orar 13:00 – 17:00.

Echipa VIVA La Playa va încânta atmosfera cu jocuri și concursuri incendiare, așa că pregătește-te pentru înot, plajă, aqua gym, spectacole în Amfiteatru, competiții sportive și multă distracție în apă.

De la concursuri de flotări, rime și cântat, până la înot și aruncat de bile în pahare, echipa Viva la Playa va demonstra inspirație și creativitate la fiecare pas. În plus, poți să te bucuri de terenuri de tenis, rafting pe râu și de lacul cu bărci și hidrobiciclete. Copiii vor avea parte de o bălăceală nemaipomenită în zona piscinei dedicate lor, asigurând astfel că toată lumea se va relaxa și se va distra din plin.

Partenerii noștri de distracție: Cotnari, Bermas, Mandachi Hotel & Spa și Berarium Tankeria din Iași, vor contribui cu super premii!

Acesta este momentul pe care îl așteptăm tot anul: să fredonăm împreună Viva La Playa!

Hai să ne facem amintiri frumoase, pe 15 august, la Cornișa AquaPark & Sports din Botoșani!

comments

comments