full screen background image

Târg de bunătăți cu producători locali

Primăria Comunei Miroslava, cu sprijinul Direcției pentru Agricultură Județeană Iași, organizează Târgul de produse alșimentare și agroalimentare ,,Bunătăți din gospodăria noastră”, prima ediție. Evenimentul se va desfășura pe terenul de sport din Balciu, în zilele de 1 și 2 iulie, începând cu ora 10.00.

Cine va participa la acest eveniment

La acest eveniment vor participa producători din comuna Miroslava dar și din localitățile învecinate. Astfel, se vor comercializa mai multe tipuri de produse: carne și preparate din carne, lactate, ouă, fucte, legume, dulceață, produse de patiserie și de panificație, paste artizanale, miere și produse apicole, bere, vin, țuică, flori, lavandă și produse din lavandă.
Toți producătorii care sunt interesați să participe cu un stand la târg sunt rugați să contacteze Compartimentul Agricol: agricultura@primariamiroslava.ro sau 0743.586.931

,,Pe lângă producătorii locali vor fi și standuri cu street food pentru pofticioși.Vă invităm să participați într-un număr cât mai mare, să cunoașteți ofertele producătorilor locali și să-i sprijinim prin achiziționarea directă de la aceștia”, au precizat reprezentanții Primăriei Miroslava.

Citește și:

https://vivafm.ro/2023/06/23/centru-de-asistenta-pentru-varstnici-in-miroslava/

comments

comments