full screen background image

Creșa MiroBoo LAND Iași – Siguranță și bucurie!

MiroBoo LAND este o unitate de învățământ autorizată, înscrisă în rețeaua de unități de învățământ, sub coordonarea Inspectoratului Școlar Județean Iași, cu toate autorizațiile necesare desfășurării activității de creșă, asigurând un mediu sigur și protejat, atât din punct de vedere educațional, cât și fizic.

Cu o suprafață generoasă de 460 mp, plan parter și fără scări, MiroBoo LAND oferă un spațiu interior confortabil și un spațiu exterior special amenajat pentru joacă. Astfel, micuții exploratori se pot bucura de fiecare moment într-un mediu sigur și protejat.

 

Echipa creșei este formată din personal specializat, inclusiv asistent medical intern, medic colaborator și personal de sprijin și îngrijire, care sunt mereu alături de copii, în fiecare grupă. În plus, la MiroBoo LAND se efectuează un triaj medical atent pentru a se asigura că fiecare copil este bine și sănătos atunci când ajunge la creșă.

Ziua la MiroBoo LAND începe cu energie și entuziasm, prin servirea unui mic dejun sănătos, asigurat de un serviciu de catering de încredere. Copiii savurează acest mic dejun între orele 8.30 și 9.15, pregătindu-se astfel pentru o zi plină de aventuri și descoperiri.

La ora 9.30, începe călătoria lor în lumea cunoașterii și a timpului de calitate petrecut la creșă. Activități atractive și specifice vârstei îi vor ajuta pe copii să descopere lumea într-un mod ludic și captivant, respectând în același timp curriculumul pentru educația timpurie.

După aceste activități susținute, copiii își încarcă bateriile cu o gustare sănătoasă, bogată în fructe proaspete. Pentru masa de prânz, servită la ora 11.30, oferim un meniu diversificat și sănătos, adaptat nevoilor nutriționale ale copiilor.

Între orele 12.30 și 15.00, fiecare micuț are parte de un somn odihnitor și necesar, care îi oferă energia pentru restul programului de după-amiază. După somnul de prânz, copiii se vor bucura de gustări sănătoase și vor participa la activități recreative și jocuri până la preluarea lor de către părinți, până la ora 17.30.

Știm că cei de la MiroBoo LAND se străduiesc să ofere fiecărui copil o experiență plină de bucurie, siguranță și învățare și că sunt dedicați dezvoltării lor armonioase, încurajându-i pe copii să exploreze și să descopere lumea înconjurătoare.

Pe lângă activitățile de bază, creșa are și o serie de opționale care îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile și pasiunile: Dans, Canto, Povești și Motricitate.

Pentru mai multe informații și pentru a rezerva un loc la creșa MiroBoo LAND puteți apela numărul de tel. 0733 181 000 sau să vizitați website-ul oficial: https://mirobooland.ro/. Acolo puteți găsi și un formular de pre-înscriere, care-i va ajuta pe cei de la creșă să vă ofere toate detaliile necesare pentru finalizarea procesului de înscriere.

Oferă-i micuțului tău o experiență minunată într-un mediu cald, prietenos și educativ la MiroBoo LAND!

Citește și: https://vivafm.ro/2022/11/10/7-locuri-de-vizitat-in-iasi/

 

comments

comments