full screen background image

Zilele Municipiului Piatra Neamț, 22 – 25 iunie

Primăria Piatra Neamț organizează Zilele Municipiului, în perioada 22 – 25 iunie.

Joi de la ora 18, la Curtea Domnească, vor fi premiate peste 150 de cupluri de aur și peste 150 de elevi și profesori cu rezultate excelente la olimpiadele școlare.

Vineri, la Biserica Sf. Ioan Domnesc, vor avea loc manifestări prilejuite de împlinirea a 525 de ani de istorie locală și națională și sărbătoarea Nașterii Sf. Ioan Botezătorul.

Programul de sâmbătă cuprinde, de la ora 18, concerte cu Clubul Viva Allegria, Ansamblurile Floare de Colț și Comorile Neamțului, urmate de spectacole ANDIA și DIRECȚIA 5.

Zilele municipiului Piatra Neamț se vor încheia duminică, de la ora 19, cu concerte trupa LOTUS, NICU ALIFANTIS și VOLTAJ.

În aceeași perioadă, în Parcul Central va avea loc evenimentul gastronomic Piatra Food Fest, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț.

Programul evenimentelor (22-25 iunie)

Joi, 22 iunie
18:00 – Curtea Domnească – Gala Generațiilor: vor fi premiate peste 150 de cupluri care serbează 50 de ani de căsătorie și peste 150 de elevi și profesori; premierea va fi acompaniată de momente artistice susținute de elevi de la Liceul de Arte „Victor Brauner”

Vineri, 23 iunie
Biserica „Sfântul Ioan Domnesc” – manifestări prilejuite de 525 ani de istorie locală și națională și sărbătoarea Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul

Sâmbătă, 24 iunie
18:00 – Clubul „Viva Allegria”
19:00 – spectacol de Sânziene: Ansamblul „Floare de Colț” și Ansamblul „Comorile Neamțului”
Concert ANDIA
Concert DIRECȚIA 5

Duminică, 25 iunie
19:00 – Concert TRUPA LOTUS
Recital NICU ALIFANTIS
Concert VOLTAJ

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/06/15/noi-crese-vor-fi-construite-la-sabaoani-si-zanesti/

 

comments

comments