full screen background image

Accident mortal, în urma unei şicanări în trafic

Un bărbat de 22 de ani a fost reţinut, astăzi, după o şicanare în trafic soldată cu moartea unei persoane şi rănirea gravă a unui copil, în Frătăuţii Vechi.

Cercetările polițiștilor au arătat că un autoturism condus de un bărbat din Rădăuţi, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din Rădăuţi, pasager pe scaunul dreapta-faţă, precum şi rănirea gravă a unei minore de 4 ani, pasageră în acelaşi autovehicul.

Întrucât în cadrul cercetărilor au rezultat mai multe suspiciuni cu privire la accident, la Poliţia Rădăuţi a fost constituită o echipa operativă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria locală.

În urma cercetării locului accidentului, au fost obţinute indicii cu privire la o şicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul, condus de către un tânăr de 22 de ani, din Frătăuţii Noi.

În urma activităţilor de cercetare penală, poliţiştii au dispus reţinerea şoferului pentru 24 ore, acesta fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/06/20/400-de-artisti-la-festivalul-de-folclor-arcanul-de-la-radauti/

comments

comments