full screen background image

Casa de Vinuri Cotnari și VIVA FM te premiază

 

În luna iunie, între data de 15 iunie, începând cu ora 18:00 și data de 18 iunie va avea loc prima ediție a Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu organizat de către echipa Complexului Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc.

Casa de Vinuri Cotnari – unul dintre partenerii festivalului – și VIVA FM, te premiază! Ascultă matinalul Dimineți Împreună, fii pe fază și poți câștiga un bax de Euforia Fetească Neagră, prima Feteasca Neagră de vară – și 2 bilete ACCES GENERAL pentru toate cele 4 zile de festival.

Doritorii trebuie să dea LIKE/ FOLLOW paginilor CASA DE VINURI COTNARI & VIVA FM și să scrie un comentariu cu ce soiuri de struguri se regăsesc în podgoriile Casei de Vinuri Cotnari la postarea de concurs fixată pe Instagram (link către Insta VIVA FM) și Facebook (link-uri către FB IS, SV, BT, PN).

Podgoria Cotnari face parte din regiunea viticolă a Podișului Moldovei, fiind una dintre cele mai renumite podgorii ale Europei. Casa de Vinuri Cotnari este un proiect ambițios, început în anul 2007, prin înființarea în podgorie de noi plantații, formate din tradiționalele soiuri Grasă de Cotnari, Tămâioasă Românească și Fetească Albă, cărora li s-au alăturat Busuioaca și Feteasca Neagră. Un aspect foarte important, ce trebuie apreciat, îl constituie faptul că în podgoria Cotnari s-a păstrat tradiția, putându-se regăsi doar vechi soiuri românești: Grasă de Cotnari, Tămâioasă Românească, Fetească Albă, Francușă, Busuioacă, Fetească Neagră.

 

Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu are loc în Complexul Hanul Bucovinei care, în funcție de bilete, va fi împărțit în 2 zone principale: Acces General și VIP Acces. Zona de Acces General reprezintă toată suprafața grădinii, plus locurile special amenajate. Zona VIP Acces acoperă atât partea de Acces General, cât și Kimpolung Steakhouse, unde se va amenaja o zonă de brunch și desigur, bere artizanală brasată în fabrica de bere Kimpolung, din interiorul Hanului.  De asemenea, în Bucovina Grand Salon va fi amenajată o zonă specială pentru copii, unde timp de câteva ore fiecare copil se va putea bucura de activitățile propuse, iar părinții vor ști că aceștia sunt sub supraveghere.

 

În curtea complexului, în zona de Acces General vor fi totodată zone de food & drinks.

Echipa Hanului s-a gândit la diversitate, dar și la o combinație perfectă de ritmuri și emoții. În cadrul Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu vor fi prezenți artiști din zona de rock, folk, petrecere, precum: Holograf, Puya, Emeric Imre, Artis Band, Dinu Olărașu, Tipul cu chitara, DJ Zlei, DJ Ciprian Botezatu, DJ Belu, DJ Glass, Virgil Prispian și Mady Omania.

 

Cătălin Scărlătescu, artiștii și echipa Hanului vă așteaptă cu drag între 15 – 18 iunie!

Alte detalii:

 

Link bilete aici

 

Event Facebook

comments

comments