full screen background image

Rezultate excepționale obținute de sportivii ieșeni la Cupa Sakura la Karate Fudokan

În perioada 5-7 mai a avut loc cea de-a XI-a ediție a trofeului Cupa Sakura la Karate Fudokan, eveniment organizat de Chelsea Club București și ACKF – Asociația Cluburilor de Karate Fudokan din România. La acest eveniment important un număr de 400 de sportivi și-au disputat supremația la Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo București.

Clubul Dojo Master lași, condus de Sensei Răzvan Popa a participat cu un lot de 20 de sportivi la acest eveniment. Clubul s-a prezentat cu un număr mare de sportivi seniori, iar rezultatele acestora au fost impresionante cucerind cu înteaga echipă peste 30 de medalii.

Sensei Răzvan Popa este un lider și un mentor în comunitatea karate din România. El a instruit și a inspirat mulți practicanți de karate, contribuind la formarea unei noi generații de sportivi talentați. De asemenea, el organizează seminarii și evenimente pentru a promova și a împărtăși cunoștințele sale în karate. Sensei Răzvan Popa alături de unul dintre câștigătorii medaliilor, Ionuț Murărașu, ne povestesc despre această experiență:

Vă recomandăm să citiți și:

HANGARIADA 2023

Turnee internaționale de de tenis la Iași

comments

comments