full screen background image

Ai 700 de șanse la dispoziție să devii jandarm

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române.
Pentru cei interesați de o carieră în Jandarmeria Română, în perioada aprilie – iunie 2023 se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 700 de locuri disponibile în cele două instituții de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorități);
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 3 locuri pentru alte minorități).
Înscrierea candidaţilor se face până la data de 05.05.2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Cererile-tip de înscriere se completează în mod olograf, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: contact@jandarmeriabotosani.ro.
Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală și trebuie să dețină sau să obțină până la absolvire permis de conducere categoria „B”.
Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – de LUNI până DUMINICĂ, între orele 08.00–16.00, la sediul unităţii din municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani – până la data de 15.05.2023.
Informațiile necesare privind condițiile legale și criteriile specifice, documentele necesare, evaluarea psihologică/medicală, tematica și bibliografia, susținerea probelor de admitere, contestațiile și afișarea rezultatelor finale sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră” / ,,ANUNȚ privind activitatea de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române ” – 20.04.2023.
Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:
-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, www.scoaladragasani.ro;
-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, www.jandarmeriafalticeni.ro.
Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527), între orele 08.00-16.00.

Vă recomandăm să citiți și:

„Seri Eminesciene – muzică, film, poezie şi arte plastice”- Festival Național unic în regiune

comments

comments