full screen background image
Apa

Presiune scăzută la apa potabilă în urma unei avarii

UPDATE:

Remedierea avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN 1000, a necesitat lucrări de reparații de o complexitate ridicată, din cauza faptului că s-a produs la îmbinarea unui tronson PREMO din beton cu un tronson din oțel.
Astfel, până la repunerea în funcțiune a întregului sistem de alimentare cu apă potabilă se vor înregistra situații de presiune scăzută sau de lipsă a apei în municipiul Botoșani (parțial) și în comunele Leorda, Mihai Eminescu, Răchiți, Stăuceni, Copălău, Bălușeni, Frumușica, orașul Flămânzi.

În municipiul Dorohoi și comunele Broscăuți, Șendriceni, Brăești, Văculești furnizarea apei va fi sistată între orele 9 -16.

Nova Apaserv estimează că revenirea la parametri normali a sistemului de alimentare cu apă se va produce în dimineața zile de 01.04.2023.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani își cere scuze pentru neplăcerile și disconfortul creat de această situație.

ȘTIREA INIȚIALĂ

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani aduce la cunoștință utilizatorilor că din cauza avariei produsă astăzi 30.03.2023 în zona localității Cervicești, pe conducta de transport apă potabilă din OL Ø 1000 mm, va scădea debitul și presiunea apei furnizate în municipiul Botoșani.

Alte informații cu privire la remedierea avariei vor fi comunicate utilizatorilor în timp util.

comments

comments